Dental Media (2019) 2019-02-18T11:38:46+00:00

Dental Media

Vi er tandlægens digitale samarbejdspartner

Dental Medias vision er at styrke branchen ved at introducere det rette værktøj til at udnytte potentialet i den digitale verden. Det gør vi gennem smart markedsføring, dataindsamling og -udnyttelse, patientfeedback og professionelt indhold til venteværelset.

Alt sammen sker i direkte dialog mellem udviklere, grafikere, tandlæger og patienter. Sammen gør vi fremtiden digital.

Varemærker

ADVISOR: Advisor giver klinikejeren og revisoren det perfekte overblik over klinikken eller kædens finanser i realtime. Advisor udtrækker selv klinikkens finanser i nutid og opsætter dem i overskuelige tabeller og grafer, som man selv vil have det – om det er gennemsnitlig omsætning pr. patient eller behandler, finansielle mål for enkelte klinikker eller hele kæden, den samlede kapacitetsudnyttelse, eller noget helt andet.

BOOST: Vores Boost-kampagner aktiverer den andel af befolkningen, der kun sjældent tager til tandlægen. Det gør vi ved at målrette markedsføringen der, hvor befolkningen er – på de sociale medier. Indtil videre har vi booket over 30.000 patienter, som ikke før var tilknyttet en behandler. Dental Media står for alt i processen, og man kan selv følge resultaterne løbende gennem vores online platform.

TRUSTBUILDER: Trustbuilder plejer klinikkens digitale omdømme, som betyder mere og mere i takt med at internettet tager over. Gennem automatiske spørgeskemaudsendelser tager Trustbuilder pulsen på patientoplevelsen lige efter behandlingen. På den måde kan klinikken sætte ind over for negative oplevelser, samtidigt med at positive patienter automatisk bliver opfordret til at anmelde klinikken på det foretrukne medie.

Det er også på baggrund af tal fra Trustbuilder, at Dental Media kårer Årets Tandplejer, Tandlæge og Klinik.

KLINIKTV: Med et KlinikTV i venteværelset bliver tiden udnyttet optimalt til at indgyde det professionelle og personlige indtryk. Vores team af grafikere og udviklere tilpasser indholdet til KlinikTV’et i et løbende samarbejde med klinikken, og sørger derfor for at den gode patientoplevelse allerede starter i venteværelset.

Address:

  • Refshalevej 213A, 2. sal
    1432 København K

Web:

Se alle udstillere