B.S. Christiansen 2019-03-07T15:50:45+00:00

B.S. Christiansen

 

 

Courses at DFA 2019

Teamwork og målsætning

“Fundamentet for det gode liv” – og hvad der skal til for at nå de mål, man sætter sig.

I dette indlæg vil B.S. fortælle om, hvordan vi mennesker kan blive rollemodeller og pejlemærker, der gennem det gode eksempel viser vejen for andre. Og han giver sine kvalificerede bud på, hvad der motiverer og begejstrer den enkelte og det hold, man er en del af. B.S. ved, hvordan man holder gejsten, motivationen og holdånden oppe, ligesom han har årelang erfaring for, hvordan den enkelte og holdet kan bidrage.

B.S. ved om nogen, hvor vigtigt det at lederen udstikker en tydelig retning og han kommer med gode råd til, hvordan man som ’kaptajn på broen’ holder kursen og gejsten – også i ’stormvejr’ og krisetider. Han fortæller om betydningen af den gode, stabile platform, om engagement og vigtigheden af at tage ejerskab og ansvar for sig selv, sit liv og sit team.

Glæd dig til at være i selskab med en særdeles veloplagt B.S. Christiansen, der provokerer, motiverer og inspirerer sine tilhørere og forærer dem masser af guldkorn og stof til eftertanke, som de kan tage med sig hjem i arbejds- og privatlivet.

  • The team

  • 1 course hour

  • Dental Media Stage

  • Saturday, 14.15 – 15.30

See entire program