Tandlæge Jørn Døi

 

 

Kurser på DFA 2019

 

Diagnostik

 

Røntgenoptagelser, indikationer og beskrivelser

 

Få beskriver deres røntgenbilleder korrekt, og mange tager slet ikke røntgenbilleder nok. Hvordan er kvaliteten af dine røntgenoptagelser? Lever dine beskrivelser op til kravene – og er makroer en sovepude eller en huskeseddel?

På dette indlæg får du styr på indikation, krav til beskrivelser, kvalitet og journalisering. Der gennemgås en række af de regler, som påvirker vores hverdag og brug af røntgenoptagelser i praksis. Blandt andet om røntgenoptageler og beskrivelse kan delegeres under reglerne for delegation af forbeholdt virksomhed.

Du vil lære:

 • At få fastlagt og journaliseret indikationen – hver gang

 • At få beskrevet dine røntgenbilleder korrekt – hver gang

 • At få taget de nødvendige røntgenbillede

 • Tandlæger, Tandplejere, Klinikassistenter

   

 • 1 kursustime

 • Scene 2

   

 • Fredag, 9.30 – 10.30

   

Se hele programmet

Tandlæge Jørn Døi

 

2018-10-05T10:36:51+00:00