Om DFA 2018-10-26T09:30:28+00:00

OM DFA

Dental Festival & Awards

Hver dag, hver uge og hvert år knokler klinikker rundt omkring i landet for at skabe den bedst mulige service og behandling af patienter. Ingen kan dog gøre det alene! Vi har brug for samarbejde og synergier mellem hvert vores fagspecifikke område i dentalbranchen
– og derfor skal vi mødes.

Dental Festival & Awards (DFA) er et mødested for hele dentalbranchen. Vi mødes i Messe C, Fredericia, hvor vi samler alt i en 16.000 m2 messehal: Kurser, live-demonstrationer, hands-on-områder, messe, festmiddag og awardshow. Vi gjorde det første gang den 6.-7. april 2018, og vi gør det igen den 29.-30. marts 2019.

Du kan bruge DFA præcist, som du lyster
Ligesom vi kender det fra musikfestivaler, kan du frit bevæge dig og deltage i de elementer, du finder interessant – og ser græsset grønnere ud på den anden side, går du naturligvis derover i stedet. Du vælger altså selv, hvordan du vil bruge festivalen – om det er for at få ny viden, opnå

kursuspoint, møde samarbejdspartnere, søge nye produkter, jagte gode tilbud eller noget helt andet. Det er fuldkommen op til dig. Du behøver ikke planlægge hele din festival hjemmefra – gør i stedet plads til overraskelser og inspiration.

Mange fortjener et ordentligt klap på skulderen
Derfor samles vi alle til Dental Awards fredag aften. Det er årets store branchefest hvor deltagere, talere og udstillere fejrer de fagfolk, der dagligt gør en kæmpe forskel for deres patienter! Det gør vi med en prisuddeling, hvor vi kårer en vinder inden for 8 kategorier, og efterfølgende holder vi et brag af en fest – ses vi?