Mikael Kamber 2019-03-07T15:34:26+00:00

Mikael Kamber 

Kurser på DFA 2019

 

Teamwork, Kommunikation

VI ER BEDST, NÅR VI ER GLADE

Dette er et foredrag for alle, der ønsker en metode til at skrue op for glæden, både på arbejdet og derhjemme.

Vær forberedt på en indsprøjtning med inspiration, humor og viden, når Mikael Kamber fortæller, hvor meget glæden betyder for vores liv: Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.

Foredraget bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har bragt frem i de senere år.

Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller ”Vi er bedst, når vi er glade” og hans seneste bog ”STÆRKERE”. Du har mulighed for at købe et signeret eksemplar af bøgerne efter foredraget.

Du vil lære:

  • Hvorfor vi har en medfødt tendens til at fokusere mere på det negative end på det positive

  • Hvorfor det er en rigtig god idé at træne sig op til at ramme en balance, hvor det negative ikke fylder mere end nødvendigt, og hvor det positive fylder så meget som muligt

  • Hvordan du kan ændre din adfærd, så du får en gladere hverdag. Du kommer også selv til at bidrage undervejs, så du mærker og oplever nogle af foredragets vigtigste pointer i praksis.

  • Teamet

  • 1,25 kursustime

  • Dental Media Scenen

  • Fredag, 14.45 – 16.00

Se hele programmet

Mikael Kamber

Mikael Kamber(f. 1967) er journalist og nyhedsvært på TV2. Han er desuden forfatter og holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology(CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.